N e j s l e d o v a n ě j š í     o b j e k t y
Hotel Perla JizeryChata Tulinka, Kouty nad DesnouChata u Dalešické přehradyCHATA POD SJEZDOVKOUChalupa VadčiceRekreační středisko PohodaChata u Dalešické přehrady

Kód objektu: 307
Název objektu:Horská Chata Lučanka - Jizerské hory
Kategorie:chata
Obec:Lučany nad Nisou
Oblast:Jizerské hory

   

Kontakt na pronajímatele objektu :
+420 607 165 294 Poslat email vlastníkovi objektu Poslat odkaz známému www.lucanka.cz

Popis objektu: Chata LUČANKA se nachází v CHKO Jizerské hory uprostřed lesů pod rozhlednou Bramberk na Horním Maxově jen 5 km od Jablonce n.N. v nadmořské výšce 710 m. Vhodná poloha chaty mimo komunikaci je ideální pro klidnou rodinnou rekreaci, pořádání ozdravných pobytů, škol v přírodě, sportovních soustředění, podnikových akcí, školení apod. Nabízíme kvalitní levné ubytování v krásném prostředí blízko značených turistických cest, cyklotras, 15 min. chůze od přírodního koupaliště s občerstvením v Lučanech n.N., 100m napojení na Jizerskou magistrálu, lyžařský areál Severák 3km. Sportovní vyžití a parkování přímo u chaty. Kapacita chaty je 56 lůžek
Upřesnění lokality: Kde nás najdete? po dálnici od Prahy: po silnici E 65 do Jablonce n.N., Lučan nad Nisou, Horní Maxov a dále směr Bramberk Praha - Chata Lučanka na mapě z Polska: přechod Harrachov, Tanvald, Smržovka, Lučany nad Nisou, Horní Maxov a dále směr Bramberk Smržovka - Chata Lučanka na mapě z Německa: přechod Hrádek n.N., Liberec, Jablonec nad Nisou, Lučany nad Nisou, Horní Maxov a dále směr Bramberk Příjezd k chatě je po asfaltové cestě a parkování je zdarma jak pro osobní auta tak i pro autobusy.
Místní název lokality:
GPS souřadnice:

Rozpis osob a lůžek: Ubytování http://lucanka.cz/2-ubytovani/ Naše horská chata Vám nabízí celkovou kapacitu 56 lůžek. Pokoje jsou dvou až pětilůžkové a rozdělené do dvou pater. Prostorné dřevem obložené pokoje s útulným interiérem. Přízemí V přízemí je hostům k dispozici jídelna s TV a společenská místnost. Funkci jídelny nemusíme představovat, avšak po dohodě je možnost seřadit stoly pro výuku či firemní školení. Společenská místnost vybavená krbovými kamny, stolním fotbálkem a doplněné příjemným posezením. Pronajmout lze jednotlivé apartmány nebo polovinu objektu, ale také celou chatu. 1. patro – vchod do chaty pro hosty V prvním patře pro Vás nabízíme apartmán se čtyřmi lůžky, toaletou a koupelnou, dále menší apartmán pro dvě osoby se sprchovým koutem a umyvadlem a v neposlední řadě se můžete ubytovat ve čtyřlůžkovém pokoji se sprchou a toaletou. Doplněním pro první patro jsou dva tří a pěti lůžkové pokoje a jeden čtyřlůžkový. Sociální zařízení jsou taktéž v patře, zvlášť pro muže a ženy v dostatečném množství. V patře je dále šatna a prostorná lyžárna. 2. patro Na druhém patře naleznete dvou a třílůžkové pokoje s umyvadlem v chodbě před pokoji a dva pokoje čtyř a pětilůžkové. Na každém z pater je pro návštěvníky k dispozici lednice pro uskladnění potravin. Lůžkoviny a povlečení včetně ručníku jsou v ceně pobytu. V případě napadání většího množství sněhu je chata vybavena sněhovou frézou.

Kuchyň: Formou polopenze: Snídaně: připravujeme od 8,00 do 9,30 hod. Po dohodě možné i jiné časy - rozšířené kontinentální formou švédského stolu s dostatečným výběrem Večeře: podáváme v 18,00 hod. formou jednotného menu – polévka a hlavní teplé jídlo (předem nahlášená změna je možná) Formou plné penze : Snídaně: připravujeme od 8,00 do 9,30 hod. Po dohodě možné i jiné časy - rozšířené kontinentální formou švédského stolu s dostatečným výběrem Oběd: polévka, hlavní teplé jídlo Večeře: teplá nebo studená kuchyně Pro dětské akce jsou dopolední a odpolední svačiny a celodenní pitný režim Při ostatních akcích po dohodě nabízíme výběr různých specialit, minutek, zeleninový bufet s dresingy, různe doplňky, pečené brambory atd. Při prodlouženém posezení nabízíme studené mísy, topinky, bramboráčky atd., pro přehození chuti máme různé druhy zmrzlinových pohárů a palačinky. Hromadné akce (školení, školy) mají dohodnutý jídelní lístek a vyhovující časy.
Sociální zařízení:
Vytápění:
Garáž:
Ostatni:

Provozní podmínky:

Zajímavosti, výlety:

Doprava, parkování: Parkování v objektu zdarma.

Ceny, poplatky:
Kč/osoba/den Kč/objekt/den
Letní období (1.5. - 30.9.) 250
Zimní období (1.10. - 30.4.) 290
Vikend (Pátek - Neděle)
Silvestr (30.12. - 1.1.)
Upřesnění ceníku:
Vnitřní vybavení:
Pes Kouření
Internet Televizor
Satelit DVD
Video Sprcha
Vana Sauna
Terasa Krb vnitřní
Spol.místnost Postel dětská
Telefon Fitko

Venkovní vybavení:
Krb zahradní Bazén
Nábytek Ohniště
Gril Zahrada
Potok Oploceno
Altán Dětské hřiště

Důležité body, cíle a vzdálenosti v lokalitě
Autobus-nádraží,zastávka
Vlak-nádraží,zastávka
Restaurace
Obchod-potraviny
Nákupní centrum
Pošta
Kostel
Koupaliště
Krytý bazén
Sjezdové lyžování/lanovky
Běžkové lyžování/trasy
Golf
Tenis
Cyklotrasy
Les

Obsazenost objektu

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30