N e j s l e d o v a n ě j š í     o b j e k t y
Hotel Perla JizeryChata u Dalešické přehradyCHATA POD SJEZDOVKOUChalupa VadčiceRekreační středisko PohodaChata u Dalešické přehradyChata Slapské jezero Županovice

Kód objektu: 297
Název objektu:Zlukovská vilka
Kategorie:rodinný dům
Obec:Zlukov
Zlukov u Veselí nad Lužnicí
Oblast:Jižní Čechy

         
ob�v�k

Kontakt na majitele-vlastníka objektu : Václav Tošer
+420 724292833 Poslat email vlastníkovi objektu Poslat odkaz známému www.zlukov.unas.cz

Popis objektu: Vilka postavená v r. 1981 na kraji obce Zlukov u Veselí nad Lužnicí. Nabízíme Vám celý objekt k dispozici, včetně oplocené zahrady, na které je dost prostoru na různé hry, bazén a dětský domeček s pískovištěm. V domku je plně vybavená kuchyň - plynový sporák s horkovzdušnou troubou, mikrovlnka, lednice s mrazákem, varná konvice a nádobí pro 6osob, dále v přízemí umývárka se záchodem a hydromasážním sprchovým boxem, velký obývák s krbovými kamny, plazmová televize se satelitem a se zvýšenou galerií, kde je velký výběr knih ke čtení. Mezi obývákem a kuchyní je jídelní kout, ze kterého je východ na velkou krytou terasu s krbem, ze které můžete sejít na zahradu. V patře jsou dvě ložnice, záchod a koupelna s vanou. V obýváku a na terase je možno se připojit na internt přes WIFI. V objektu se nekouří, na terase možno. Domácí mazlíčky nelze do objektu brát.
Upřesnění lokality: Obec Zlukov se nachází na kraji Třeboňské pánve, takže cyklotrasy jsou většinou v jižním směru rovinaté a v lesním porostu. Na západní straně (za Veselím n.L.) jsou Veselská blata, také převážně rovina, ale otevřená krajina. Na sever směr Tábor už jsou kopečky a na východ k Jindřichovu Hradci také. Takže si u nás můžete vybrat podle momentální nálady. Koupání je vynikající ve Vlkovských pískovnách, kde mají ráj i rybáři asi cca 4km.
Místní název lokality: Zlukov u Veselí nad Lužnicí
GPS souřadnice: 49.189353055556, 14.739268888889

Rozpis osob a lůžek: Ve zvýšeném podlaží jsou 2ložnice, v jedné rozkládací gauč, 2lůžkový a válenda, ve druhé palandy a válenda. V obýváku se můžou po dohodě vyspat ještě 2osoby na rozkládacím gauči.

Kuchyň: plynový sporák s horkovzdušnou troubou, varná konvice, lednička s mrazákem (120/40), ruční šlehač, plné vybavení kuchyňským a stolním nádobím pro 6 osob
Sociální zařízení: WC 2x, vana se sprchou + umyvadlo, hydromasážní box + umyvadlo,
Vytápění: plynový kotel zajistí dostatek teplé vody a v případě chladného počasí i tepla, pokud si nájemci nebudou chtít přitopit v krbových kamnech (dřevo za poplatek)
Garáž: Přístavek pro 1 auto u domku, jinak před zahradou. Kola si nechávají v přístřešku před autem.
Ostatni: Na terase je k použití krb s udírničkou a dřevěný zahradní nábytek, terasa je krytá světlým polykarbonátem, na zahradě je kulatý nafukovací bazen 300x70cm, dětský domeček s pískovištěm a betonová plocha 2,5x4m krytá umělou trávou na opalování. Zahrada je celá jen pro nájemníky.

Provozní podmínky:Vilku pronajímáme od 1.6 až do 30.9.

Zajímavosti, výlety: v okruhu 30 km jsou zajímavá (otáčivé hlediště v Týně nad Vltavou, letecké a provaznické muzeum v Deštné, písečný přesyp (duna) jediná ve střední evropě u Vlkovských pískoven kde je i rybářský ráj a krásné koupání, dále to kousek do Tábora, Soběslavi, Jindřichova Hradce, na Červenou Lhotu, Dírnou, Třeboň, Č.Budějovice, Hluboká n Vlt., JET Temelín, Týn n. Vlt. a na všechny možné strany můžete vyrážet na kole.

Doprava, parkování: Příjez po asfaltové cestě až před vilku, jedno auto může parkovat v přístřešku, další před plotem

Ceny, poplatky:
Kč/osoba/den Kč/objekt/den
Letní období (1.5. - 30.9.) 300
Zimní období (1.10. - 30.4.)
Vikend (Pátek - Neděle)
Silvestr (30.12. - 1.1.)
Upřesnění ceníku: 300kč osoba na den, neplatí pro děti do 2let věku bez nároku na lůžko. Dále se platí poplatek obci 5kč na osobu a den, neplatí děti do 10let a senioři nad 65let. V ceně jsou započítány ceny el. energie, vody i plynu.
Vnitřní vybavení:
Pes Kouření
Internet Televizor
Satelit DVD
Video Sprcha
Vana Sauna
Terasa Krb vnitřní
Spol.místnost Postel dětská
Telefon Fitko

Venkovní vybavení:
Krb zahradní Bazén
Nábytek Ohniště
Gril Zahrada
Potok Oploceno
Altán Dětské hřiště

Důležité body, cíle a vzdálenosti v lokalitě
Autobus-nádraží,zastávka300m Zlukov
Vlak-nádraží,zastávka3km Veselí n/L
Restaurace3km Veselí n/L
Obchod-potraviny600m Zlukov
Nákupní centrum3km Veselí n/L
Pošta3km Veselí n/L
Kostel3km Veselí n/L
Koupaliště4km Vlkovské pískovny
Krytý bazén25km Hluboká n/V, J.Hradec
Sjezdové lyžování/lanovky
Běžkové lyžování/trasy
Golf20km Sudoměřice u Tábora
Tenis3km Veselí n/L
Cyklotrasy
Les100m

Obsazenost objektu

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31