N e j s l e d o v a n ě j š í     o b j e k t y
Hotel Perla JizeryChata u Dalešické přehradyCHATA POD SJEZDOVKOUChalupa VadčiceRekreační středisko PohodaChata u Dalešické přehradyChata Slapské jezero Županovice

Kód objektu: 232
Název objektu:RS Skalka
Kategorie:penzion
Obec:Ostravice
Skalka
Oblast:Beskydy-Valašsko

 
Hlavní budova

Kontakt na pronajímatele objektu :
+420 603417035 Poslat email vlastníkovi objektu Poslat odkaz známému www.rsskalka.cz

Popis objektu: Horská chata a samostatné chaty, restaurace, rodinné prostředí, jezírko, lyžařský areál, levné ubytování s vlastním sociálním zařízením v ceně 90 - 180 Kč / lůžko. Pokoje a chaty s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, umyvadlo). 4x 2-lůžkový pokoj, 1x 3-lůžkový pokoj, 5x 6-lůžkový pokoj, 1x 3 pokojové apartmá, 3x 6-lůžková chata, celkem 69 lůžek
Upřesnění lokality:
Místní název lokality: Skalka
GPS souřadnice:

Rozpis osob a lůžek: Pokoje a chaty s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, umyvadlo). 4x 2-lůžkový pokoj, 1x 3-lůžkový pokoj, 5x 6-lůžkový pokoj, 1x 3 pokojové apartmá, 3x 6-lůžková chata, celkem 69 lůžek Pokoje se nacházejí v hlavní budově. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, umyvadlo). Apartmá se nachází v bočním vchodu hlavní budovy. Skládá se ze tří pokojů s předsíní a společné místnosti se sociálním zařízením (WC, sprcha, umyvadlo). Ubytování je turistické a je určeno nenáročným klientům. Chaty se nacházejí ve svahu pod hlavní budovou v oploceném areálu RS Skalka. Jedna z chat je rozdělena do dvou pokojů, z nichž jeden slouží zároveň jako kuchyň. Zbývající chaty jsou jednopokojové s kuchyňským koutem. K vybavení dále patří TV a radio. Chaty jsou stejné velikosti a jsou celoročně v provozu. Vytápění je na tuhá paliva (dřevo, uhlí), v obytné části jsou krbová kamna, v suterénu pak klasická kamna. Sociální zařízení se nachází v suterénu. Přístup k sociálnímu zařízení je po strmém schodišti. Ve dvoupokojové chatě je suterén zpřístupněn velmi strmým schodištěm. Ve všech ubytovacích prostorách platí zákaz kouření.

Kuchyň: Nabízíme (nepovinné) stravování ve stylu domácí kuchyně. Na přání připravíme jídla pro vegetariány, vegany a po dohodě jídla vyhovující různým dietám. V jídelním lístku restaurace najdete jednoduchá a levná jídla. V letním období je dále v provozu občerstvení u jezera.
Sociální zařízení: Na pokoji
Vytápění: Lokální na tuhá paliva
Garáž:
Ostatni:

Provozní podmínky:

Zajímavosti, výlety: Přehrada Šance - Řečice, Lysá hora (1323 m.n.m.), Štramberská Trúba, Jeskyně Šipka, Kopřivnice - muzeum TATRA, hrad Hukvaldy, Zámek Frýdek, Skanzen Rožnov pod Radhoštěm, Pustevny, Hornické muzeum OKD Ostrava, Stodolní ulice Ostrava, Prales Mionší, solné doly Wieliczka, Kraków aj. Zajistíme menší firemní acke s možností grilovaného selete. Letní atrakce: Oblast nabízí turistiku, houbaření, rybaření, paraglidingové svahy, terény pro horskou cyklistiku, vyhlídkové lety a nesčetné možnosti výletů. Koupání je možné přímo v areálu v zahradním jezeře. Otužilejším doporučujeme koupání v řece Ostravici a ostatním koupaliště Sluníčko s tobogánem. V areálu střediska je možno si zahrát tenis, stolní tenis a další hry nebo si vypůjčit horské kolo. Zimní atrakce: V blízkosti se nachází lyžařský vlek se 400 m dlouhou středně obtížnou sjezdovkou. V nedalekém okolí pak můžete navštívit další lyžařská střediska, která jsou dostupná i skibusy a hromadnou dopravou (Grúň, Bílá, Mezivodí, Pustevny). Sjezdovka na Lysé hoře (1 323 m.n.m) je dostupná pouze pěšky. Běžecké tratě (neudržované) začínají u střediska. Jedná se převážně o dlouhé lesní cesty kolem Smrku (1 276 m.n.m) s vyhlídkami na přehradu Šance-Řečice, hřebeny Beskyd, Javorníků a při dobré viditelnosti i Malé Fatry a Roháčů. Upravené trasy jsou nejblíže na Lysé hoře. Organizujeme rovněž kurzy lyžování pro školy nebo větší skupiny zájemců.

Doprava, parkování: Na místě

Ceny, poplatky:
Kč/osoba/den Kč/objekt/den
Letní období (1.5. - 30.9.) 150 720
Zimní období (1.10. - 30.4.) 150 720
Vikend (Pátek - Neděle) 150 720
Silvestr (30.12. - 1.1.) 400 2000
Upřesnění ceníku: http://www.gastrohotel.cz/cz/ceny.php?id_hotel=26
Vnitřní vybavení:
Pes Kouření
Internet Televizor
Satelit DVD
Video Sprcha
Vana Sauna
Terasa Krb vnitřní
Spol.místnost Postel dětská
Telefon Fitko

Venkovní vybavení:
Krb zahradní Bazén
Nábytek Ohniště
Gril Zahrada
Potok Oploceno
Altán Dětské hřiště

Důležité body, cíle a vzdálenosti v lokalitě
Autobus-nádraží,zastávka
Vlak-nádraží,zastávka
Restaurace
Obchod-potraviny
Nákupní centrum
Pošta
Kostel
Koupaliště
Krytý bazén
Sjezdové lyžování/lanovky
Běžkové lyžování/trasy
Golf
Tenis
Cyklotrasy
Les

Obsazenost objektu

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30